Vandaag besteld
KLANTEN BEOORDELINGEN
9.8 van de 10
Gebaseerd op 27 beoordelingen
Recente beoordelingen
30 Jul 14

We zijn erg tevreden met de producten die we besteld hebben. Super ook dat de vlaggenlijn van Bumba van plastic is ipv papier, die gaat jaren mee zo! Hebben onze andere kids straks ook weer plezier van ;-)..
Lees meer

Mark

17 Jun 14

Goede ervaring. Goede kwaliteit feestspulletjes. Gewoon goed dus...
Lees meer

Marisa

5 Feb 14

Fijne webwinkel dit! Overzichtelijk, alles op voorraad, niet duur en heel snel bezorgd. Ik heb een paar ervaringen met webwinkels gehad die minder goed waren, maar hier was alles dik in orde. Zo wil ik wel vaker webwinkelen ;-)..
Lees meer

Linda

14 Jan 14

Ons gezin telt 4 kinderen. Je wilt natuurlijk niemand benadelen, dus komen we vier keer per jaar terug hier. We zijn nog nooit teleurgesteld! Mooie producten, snelle bezorging en echt de laagste prijs. Zolang onze kids nog niet te oud zijn blijven we trouw aan jullie webshop! ..
Lees meer

Sabine

19 Dec 13

Je kunt merken dat bestellingen met zorg worden verzonden bij dit bedrijf. De feestartikelen zaten netjes ingepakt en waren van prima kwaliteit. Ik kreeg het pakje al na een dag thuis aangeboden. Ik kom hier volgend jaar zeker weer terug!..
Lees meer

Dieneke

Kabouter Plop

Kabouter Plop
Alle kinderen zijn dol op Kabouter Plop, dus wat is er leuker dan een compleet Kabouter Plop verjaardagsfeest? Voor Kabouter Plop feestartikelen bent u bij Slingers en Ballonnen aan het juiste adres!

Met al deze Kabouter Plop slingers, Kabouter Plop ballonnen en nog veel meer Kabuter Plop versiering wordt het gegarandeerd een kinderfeestje om nooit te vergeten! Succes verzekerd!
Verfijnd zoeken /
Kabouter Plop Roltong
Met deze roltongen roep je al je grote en kleine gasten naar de tafel voor het aansnijden van de taa..
€ 2,75
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
KABOUTER PLOP servetten
  Deze Kabouter Plop servetten mogen eigenlijk niet ontbreken op een compleet Kabouter Plop ki..
€ 2,75
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).