KLANTEN BEOORDELINGEN
9.8 van de 10
Gebaseerd op 27 beoordelingen
Recente beoordelingen
30 Jul 14

We zijn erg tevreden met de producten die we besteld hebben. Super ook dat de vlaggenlijn van Bumba van plastic is ipv papier, die gaat jaren mee zo! Hebben onze andere kids straks ook weer plezier van ;-)..
Lees meer

Mark

17 Jun 14

Goede ervaring. Goede kwaliteit feestspulletjes. Gewoon goed dus...
Lees meer

Marisa

5 Feb 14

Fijne webwinkel dit! Overzichtelijk, alles op voorraad, niet duur en heel snel bezorgd. Ik heb een paar ervaringen met webwinkels gehad die minder goed waren, maar hier was alles dik in orde. Zo wil ik wel vaker webwinkelen ;-)..
Lees meer

Linda

14 Jan 14

Ons gezin telt 4 kinderen. Je wilt natuurlijk niemand benadelen, dus komen we vier keer per jaar terug hier. We zijn nog nooit teleurgesteld! Mooie producten, snelle bezorging en echt de laagste prijs. Zolang onze kids nog niet te oud zijn blijven we trouw aan jullie webshop! ..
Lees meer

Sabine

19 Dec 13

Je kunt merken dat bestellingen met zorg worden verzonden bij dit bedrijf. De feestartikelen zaten netjes ingepakt en waren van prima kwaliteit. Ik kreeg het pakje al na een dag thuis aangeboden. Ik kom hier volgend jaar zeker weer terug!..
Lees meer

Dieneke

Leveringsinformatie

Als u op werkdagen vóór 16.00 uur een bestelling plaatst bij Slingers en Ballonnen zullen wij uw bestelling nog dezelfde dag verzenden. In vrijwel alle gevallen bent u er dus van verzekerd dat u uw bestelling de volgende dag in huis zult hebben. Voor de bezorging zijn wij echter afhankelijk van DHL. Uit ervaring is gebleken dat DHL dezelfde standaard en kwaliteit nastreeft als wij, maar in uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling wat vertraging oploopt. Slingers en Ballonnen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele vertraging die optreedt tijdens het verzendingsproces.

Bestelt u op een werkdag, maar is de volgende dag een feestdag, dan bestaat eveneens de kans dat uw bestelling vertraging oploopt aangezien PostNL niet bezorgt op feestdagen.

Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u daarom aan om uw bestelling ruim van te voren te plaatsen, zodat u zeker weet dat u de feestartikelen op tijd in huis hebt!