KLANTEN BEOORDELINGEN
9.8 van de 10
Gebaseerd op 27 beoordelingen
Recente beoordelingen
30 Jul 14

We zijn erg tevreden met de producten die we besteld hebben. Super ook dat de vlaggenlijn van Bumba van plastic is ipv papier, die gaat jaren mee zo! Hebben onze andere kids straks ook weer plezier van ;-)..
Lees meer

Mark

17 Jun 14

Goede ervaring. Goede kwaliteit feestspulletjes. Gewoon goed dus...
Lees meer

Marisa

5 Feb 14

Fijne webwinkel dit! Overzichtelijk, alles op voorraad, niet duur en heel snel bezorgd. Ik heb een paar ervaringen met webwinkels gehad die minder goed waren, maar hier was alles dik in orde. Zo wil ik wel vaker webwinkelen ;-)..
Lees meer

Linda

14 Jan 14

Ons gezin telt 4 kinderen. Je wilt natuurlijk niemand benadelen, dus komen we vier keer per jaar terug hier. We zijn nog nooit teleurgesteld! Mooie producten, snelle bezorging en echt de laagste prijs. Zolang onze kids nog niet te oud zijn blijven we trouw aan jullie webshop! ..
Lees meer

Sabine

19 Dec 13

Je kunt merken dat bestellingen met zorg worden verzonden bij dit bedrijf. De feestartikelen zaten netjes ingepakt en waren van prima kwaliteit. Ik kreeg het pakje al na een dag thuis aangeboden. Ik kom hier volgend jaar zeker weer terug!..
Lees meer

Dieneke

Privacy Policy

Bij Slingers en Ballonnen hechten wij grote waarde aan de privacy van onze klanten en de bezoekers van onze website. Wij zullen ten allen tijde uiterst zorgvuldig omgaan met de persoonlijke gegevens die u aan ons toevertrouwt.

Slingers en Ballonnen gebruikt uw gegevens uitsluitend voor het afhandelen van uw bestelling(en). Slingers en Ballonnen zal uw gegevens nooit overdragen aan derden tenzij dit strikt noodzakelijk is om onze diensten te verrichten.

Voor overig gebruik van uw gegevens, zoals bijvoorbeeld het versturen van een nieuwsbrief, zal Slingers en Ballonnen u expliciet om toestemming vragen.

Door u ingevoerde persoonlijke gegevens bij een bestelling of registratie zullen worden opgenomen in een database. Deze gegevens zullen worden gebruikt voor de uitvoering van uw bestelling(en) op Slingers en Ballonnen.

Alleen als u hebt aangegeven hier prijs op te stellen, zullen uw gegevens worden opgenomen in een mailinlijst. Uw gegevens zullen dan gebruikt worden om u van tijd tot tijd op de hoogte te houden van nieuws rondom onze producten.

Betaalgegevens zoals uw creditcard-, bank- en girorekening gegevens zullen door Slingers en Ballonnen nooit worden opgeslagen.

Na registratie kunt uw gegevens op Slingers en Ballonnen ten allen tijde wijzigen of verwijderen door in te loggen via 'Mijn account'.