Privacy Policy

Bij Slingers en Ballonnen hechten wij grote waarde aan de privacy van onze klanten en de bezoekers van onze website. Wij zullen ten allen tijde uiterst zorgvuldig omgaan met de persoonlijke gegevens die u aan ons toevertrouwt.

Slingers en Ballonnen gebruikt uw gegevens uitsluitend voor het afhandelen van uw bestelling(en). Slingers en Ballonnen zal uw gegevens nooit overdragen aan derden tenzij dit strikt noodzakelijk is om onze diensten te verrichten.

Voor overig gebruik van uw gegevens, zoals bijvoorbeeld het versturen van een nieuwsbrief, zal Slingers en Ballonnen u expliciet om toestemming vragen.

Door u ingevoerde persoonlijke gegevens bij een bestelling of registratie zullen worden opgenomen in een database. Deze gegevens zullen worden gebruikt voor de uitvoering van uw bestelling(en) op Slingers en Ballonnen.

Alleen als u hebt aangegeven hier prijs op te stellen, zullen uw gegevens worden opgenomen in een mailinlijst. Uw gegevens zullen dan gebruikt worden om u van tijd tot tijd op de hoogte te houden van nieuws rondom onze producten.

Betaalgegevens zoals uw creditcard-, bank- en girorekening gegevens zullen door Slingers en Ballonnen nooit worden opgeslagen.

Na registratie kunt uw gegevens op Slingers en Ballonnen ten allen tijde wijzigen of verwijderen door in te loggen via 'Mijn account'.